Afbeelding met tekst, illustratie, tafelgerei Automatisch gegenereerde beschrijving

VEELGESTELDE VRAGEN

Het werkt als een deostick. Draai aan de onderkant van de stick om het product vrij te geven. Breng een ruime hoeveelheid KickBooster aan op de huid voordat je met jouw training begint. Zorg ervoor dat je alle gewenste gebieden bedekt zonder het product in de huid te wrijven. Breng KickBooster niet aan op een actuele crème of lotion, omdat dit maximale resultaten verhindert.

Deze handige stick kun je gebruiken voor je buik, billen, benen, armen en rug.

KickBooster helpt niet om de huid strakker te maken. Het helpt om je extra te laten zweten op hardnekkige gebieden. Het strakker maken van de huid maakt geen deel uit van wat de beschrijvingen zeggen dat het doet.

We raden aan om de KickBooster buikband (in combinatie met de KickBooster stick) slechts 2-3 uur per keer te dragen en alleen tijdens het sporten. De KickBooster afslanklegging (in combinatie met de KickBooster stick) kun je dragen tijdens het sporten, met een max van 2-3 uur per keer. De KickBooster afslanklegging (zonder de stick) mag de hele dag gedragen worden.

Zorg ervoor dat u voldoende KickBooster op uw probleemzone aanbrengt. Gewoon een gelijkmatige hoeveelheid aanbrengen met de stick, niet inwrijven en je bent klaar om te gaan sporten.

Effectieve tips om buikvet te verliezen (ondersteund door de wetenschap) zijn o.a.:

  1. Eet veel oplosbare vezels
  2. Vermijd voedingsmiddelen die verkeerde vetten bevatten
  3. Drink niet te veel alcohol
  4. Eet een eiwitrijk dieet
  5. Verminder uw stressniveaus
  6. Eet niet veel suikerhoudende voedingsmiddelen
  7. Doe cardiotraining
  8. Verminder koolhydraten – vooral geraffineerde koolhydraten

Door te zweten zelf verbrand je geen meetbare hoeveelheid calorieën, maar als je genoeg vocht uitzweet, moet je lichaam dus heel hard werken. En dat werken kost energie. En energie verbruik is calorieverbruik.

Koud spoelen op de hand of in de wasmachine en daarna ophangen. Voor de buikband is er een speciaal waszakje. Deze zit bij het pakket inbegrepen. Niet in de droger!

Als je nog nooit van thermogene trainingsgels hebt gehoord, een beetje achtergrondinformatie: wanneer ze vóór de inspanning op het lichaam worden aangebracht, zijn deze stoffen bedoeld om de bloedsomloop te ondersteunen en het zweet te verhogen, zonder dat de drager harder of langer moet werken. Gebruikers combineren deze gel vaak met een neopreen wikkel of neopreen legging om de warmte vast te houden.

KickBooster stick en KickBooster afslanklegging helpen om een ​​extra toename van warmte en zweet naar het dijgebied te bevorderen wanneer ze tijdens het sporten worden gebruikt. Maar maak je geen zorgen over het extra zweet, de binnenvoering van de legging neemt het zweet op aan de binnenkant, maar de legging blijft droog aan de buitenkant. (alleen de naden kunnen ietsje nat zijn)

Het mag duidelijk zijn dat trainen (hartslagverhogend) en een goed dieet de basis zijn. Als dat in orde is, kun je gaan kijken naar hulpmiddelen zoals de KickBooster voor beter resultaat.

Omdat je hem strak om je middel draagt is hij niet tot nauwelijks zichtbaar. Hij voelt erg comfortabel aan en je hebt er geen last van tijdens de training. De buitenste laag van de buikband wordt niet nat en dat is natuurlijk wel zo fijn.