AFVALLEN VOOR IEDEREEN

EIWITTEN, JE VRIENDEN TIJDENS HET AFVALLEN!

Om te beginnen zijn eiwitten belangrijk aangezien ze je langer een vol gevoel geven. Dit komt doordat eiwitten lastiger te verteren zijn. Je lichaam geeft een hongergevoel wanneer er een dal ontstaat in je bloedsuiker. Door het gebruik van AVI-SLANK zorg je ervoor dat dit dal niet ontstaat.


Afbeelding met tafel, kop, bord, binnen Automatisch gegenereerde beschrijving

LANGER EEN VERZADIGD GEVOEL

Eiwitten zorgen er voor dat je bloedsuikerspiegel gelijkmatiger blijft. Dit zorgt voor een verzadigd gevoel. Door het verzadigde gevoel grijp je minder snel naar tussendoortjes. Dit betekent; langer een vol gevoel, zonder calorieën in te nemen. Dit is een manier om vetopslag tegen te gaan. AVI-SLANK in combinatie met een gezonde levensstijl zorgen voor meer kracht, energie en een beter figuur.

WAT ZIJN EIWITTEN?

Eiwitten zijn goede voeding voor wie wil afvallen.
Dat hebben wetenschappers uitgezocht. Het zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden. Wanneer u eiwitten eet zult u minder honger hebben. Eiwitten zijn vrij lastig te verteren en daardoor heeft u lang een verzadigd gevoel. Bekend is dat eiwitten een sterker verzadigend effect hebben dan koolhydraten en vetten. Daarnaast zorgen de eiwitten ervoor dat er tijdens het lijnen minder spierweefsel wordt afgebroken.
En dat is weer belangrijk om na het dieet op gewicht te blijven.

Eiwitten zijn de belangrijkste bestanddelen van alle levende organismen. Ze bestaan uit 22 biologische stoffen genaamd aminozuren. Deze leveren de bouwstoffen voor de basis celstructuur van het hart, de hersenen, nagels, haar, organen en huid – in feite voor elke levende cel in ons lichaam. Eiwitten zijn zeer belangrijk tijdens het afvallen. AVI-SLANK is zit boordevol eiwitten wat je zal helpen!

Afbeelding met binnen Automatisch gegenereerde beschrijving

SPIEREN

Je spieren bestaan voor een deel uit eiwitten. Om gewicht te verliezen is het belangrijk om je spierweefsel niet af te breken maar juist te behouden en op te bouwen. Ook is het belangrijk om na het afvallen op gewicht te blijven. Er zijn tal van onderzoeken die aantonen dat eiwitten zorgen dat je spiermassa vergroot.
Als je spieren opbouwt doordat je sport, kun je nog sneller afvallen.
Hoe meer spieren je hebt hoe meer calorieën je verbrand.

Makkelijk energie verbranden

Uw lichaam gebruikt de aminozuren in eiwit om spierweefsel te bouwen, wat u niet alleen sterker en strakker maakt maar ook calorieën verbrandt. Spierweefsel houdt de stofwisseling hoog waardoor u makkelijker energie verbrandt. Wie wil afvallen, zou zich dus eigenlijk moeten richten op het kweken van extra spieren. En het mooie is: spieren kweekt u met… (extra) eiwitten. Daarbij zit wel een addertje onder het gras. Spieren bouwt u alleen op als u ze aan het werk zet. Het heeft dus geen zin om in de luie stoel bijvoorbeeld een eiwitshake te drinken en te wachten tot de biceps groeien. Die spieren moeten ook aan het werk. Maar wie zijn spieren traint en voedt met eiwit, wordt ruimschoots beloond: meer kracht en energie, een beter figuur en een stofwisseling op een hoger peil.

Afbeelding met tekst, binnen Automatisch gegenereerde beschrijving